Evenimente pentru copii

Centru de distracții și dezvoltare „Curcubeul Vesel” organizează zile de naştere şi petreceri pentru copii in Chişinău la cele mai avantajoase preţuri. Programul, activităţile şi jocurile desfășurate de către centrul nostru pe timpul petrecerii sunt adoptate in funcţie de virsta invitaţilor. Astfel in spaţiul oferit de „Curcubeul Vesel”, copiii işi pot serba ziua de naştere, ziua numelui (onomastica), pot aniversa un eveniment special sau selecta o petrecere tematică, conţinind animaţia, personajele şi decorul respectiv.

La organizarea zilelor de naştere se oferă un program de 3 ore care poate fi modificat sau prelungit la dorinţa părinţilor. Este un program complex timp in care copiii vor avea parte de diferite concursuri, distracţii, emoţii pozitive şi conține următoarele activități:

  • Activităţi de joacă in spaţiul oferit de centru (piscină cu bile, tobogan, maşinuţe, bucătărioare pentru copii,etc.)
  • Un disco party cu muzică frumoasă şi dansuri distractive
  • Animatori şi personaje din poveşti (invitarea clovnilor, mascotelor, a zânelor, a personajelor favorite din basme sau desene animate)
  • Masă de sărbătoare pentru copii (care este organizată de părinţi şi nu este inclusă in preţ)
  • Concursuri şi activităţi de creaţie, cum ar fi confecţionarea figurilor din gips, sau modelarea din plastilină
  • Distracţie cu face-painting (pictarea feţelor copiilor)
  • Cadouri pentru toţi copiii la sfirşitul petrecerii

Pe timpul serbării zilelor de naştere, părinţii vor avea ocazia să privească copiii din orice colţ al terenului. De asemenea, ei pot solicita desfăşurarea evenimentelor atât in limba română, cit şi in limba rusă. Pentru a organiza o petrecere sau o zi de naştere in cadrul centrului e nevoie de prezenţa a cel puţin 8 copii.

Pe lingă acesta, clienții pot solicita organizarea petrecerilor de Halloween, petrecerilor de Crăciun şi de Anul Nou. Centrul mai poate de asemenea, găzdui aşa evenimente ca “Adio Grădiniță”, “1 Iunie – Ziua Copiilor”, “Toamna de Aur”, „Mărţişor” „8 martie”, şi multe alte sărbători la solicitarea clienților. Noi, la rindul nostru, garantăm desfăşurarea unui party de neuitat, cu bună dispoziţie, unde copiii participă activ la concursuri şi jocuri, dansează şi se distrează pe cinste.

Share Button